Biologische suiker – bietsuiker versus rietsuiker

Biologische bietsuiker heeft een duidelijk kortere transportroute dan biologische rietsuiker en vergemakkelijkt de controle van arbeidsomstandigheden. Onze biologische bietsuiker komt uit regionale, ecologische teelt, waarbij duurzame landbouw en andere criteria vanaf de teelt tot aan de verwerking zijn toegepast, ter bescherming van mens en milieu.

Lokale, biologische bietsuiker verhoogt de regionale toegevoegde waarde en levert een actieve bijdrage aan milieu- en natuurbescherming. Wij geloven in een onze duurzame aanpak en zeggen JA tegen BIO. Omdat BIO geen kortdurende trend is, maar een weerspiegeling van toenemende maatschappelijke behoeften. Zeg ook JA tegen BIO en verbeter de sociale en ecologische balans van uw producten met onze gecertificeerde biologische suiker.

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.