Logistiek

Dankzij de modernste systemen voor orderverwerking, planningen en leveringen kunnen we onze klanten van bulksuiker op hun wenken bedienen. Flexibel en just in time, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

We kunnen ook voorraadbeheer van silo’s en tanks van klanten overnemen. Met het systeem Vendor Managed Inventory (VMI) meten we via drukdozen onder de silo en een online internetverbinding continu de voorraad. Zodra de voorraad beneden de afgesproken voorraadgrens komt, zorgt Cosun Beet Company automatisch voor een nieuwe zending suiker.
VMI bespaart tijd en aandacht. Onze klanten kunnen  zich geheel richten op hun kernactiviteiten en hoeven zich geen zorgen te maken over de benodigde hoeveelheid suiker. Ook kunnen onze klanten het voorraadbeheer online volgen. 24 uur per dag en zeven dagen per week.

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.