Werken bij

Werken bij Cosun Beet Company is werken bij een bedrijf dat de ambitie heeft om ’s werelds groenste bietenverwerker van Europa te zijn. Dagelijks zet Cosun Beet Company zich hiervoor in, waarbij het maximaal verwaarden van de suikerbiet centraal staat. Deze missie willen we graag delen met nieuwe medewerkers. Cosun Beet Company biedt dan ook een breed scala aan vacatures binnen diverse afdelingen aan. Van agrarische zaken, productie, techniek, marketing, sales, logistiek tot de afdeling financiën. Cosun Beet Company biedt veel mogelijkheden om je carrière te starten of juist een boost te geven.

 

Ga direct naar:

Vacatures        Stages  

Alle functies bij Cosun Beet Company kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Cosun Beet Company​ biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een open werksfeer en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers vormen de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat men graag bij ons wil werken.

Ervaring van medewerkers:

"Energie krijgen van een tevreden klant"

Wiebe van Dis, teamleider Customer Services Consumer Products
 

“Onze afdeling gaat tot 25 kilo. En Customer Services Industry begint bij 25 kilo. Onze klanten zijn enerzijds de grote supermarktorganisaties – retailers - en anderzijds groothandels die overwegend consumentenproducten verkopen. Voor eindgebruikers heeft Cosun Beet Company een consumentenservice. Hier kunnen zij terecht met vragen, opmerkingen en eventuele klachten over onze producten.”
 
“Klantgerichtheid is in houding en gedrag de klant centraal stellen en je in zijn behoeften verplaatsen. Vriendelijk, snel en zorgvuldig een vraag beantwoorden. En persoonlijk contact met je afnemers onderhouden. Niet blijven mailen maar de telefoon pakken en bellen.”
 
Oplossing
“Je bent geschikt voor deze baan als je energie krijgt van een tevreden klant, voor wie je een probleem hebt opgelost. Dan ga ik blij naar huis. Helaas kunnen we niet tegen iedere klant zeggen: zoals u het wilt, gaan we het doen. Ook wij kennen organisatorische beperkingen. Maar je kunt er samen altijd uitkomen.”
"Stel dat een klant elke maandagmiddag om drie uur geleverd wil krijgen. Dat kan, maar wel een volle wagen, anders redden we het logistiek niet. Er zijn echter klanten die toch geen volle wagen willen. Dan kan ik zeggen: “Onmogelijk.” Maar ik kies vaak een andere insteek. Bijvoorbeeld: is die dag misschien tussen 1 en 5 een optie? In overleg met de vervoerder zoeken we vervolgens naar een oplossing.”
 
Snel geregeld
“Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Het is dan de kunst de interne organisatie dusdanig te hebben ingericht, dat je het probleem binnen de gestelde tijd weet op te lossen. “Fijn dat u het zo snel hebt geregeld”, is dan de reactie. Het mooie is dat een klacht dus kan dan leiden tot een klant die uiteindelijk tevredener is dan hij was voordat hij met zijn probleem kwam.

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.