Aan het werk

Ga je aan het werk bij Cosun Beet Company? Dan doe je dat veilig. Dat is onze inzet. Ook leren we elke dag bij om de dingen slimmer aan te pakken. Dit doen we met behulp van TPM-technieken. Verder moet je werk natuurlijk plezierig zijn. We brengen immers veel tijd van ons leven door bij Cosun Beet Company. Deze zaken zijn voor ons vanzelfsprekend. Voor iedereen die bij ons werkt.

Cosun Beet Company stelt in haar werk de mens centraal. Zij heeft daarbij aandacht voor gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling.

 

TPM
Neem het langjarige verbeterprogramma TPM. Dit draagt bij aan efficiënt werken met zo min mogelijk verspilling. Maar TPM geeft medewerkers ook meer verantwoordelijkheid en ontplooiingskansen. Het bevordert de teamgeest en maakt het werk steeds leuker.

Veiligheid
Veiligheid tenslotte is voor Cosun Beet Company een vanzelfsprekende voorwaarde om te kunnen presteren. Een voorwaarde waar we talrijke, soms verstrekkende maatregelen voor nemen. We werken veilig of we werken niet, verwoordt een breed gedragen veiligheidsbesef op de werkvloer.

De Mens Centraal      MVO      Vitaal in het werk     TPM      Veiligheid

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.