Uitdagende loopbaan

Voor kandidaten met de juiste vooropleiding, ervaring en ambitie heeft Cosun Beet Company interessante baanmogelijkheden binnen verschillende afdelingen met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Wie door de sollicitatieprocedure komt, krijgt volop mogelijkheden voor een uitdagende loopbaan, met zelfstandig en afwisselend werk. Cosun Beet Company heeft de ontwikkeling van talent hoog in het vaandel staan. Daarom biedt Cosun Beet Company talent de mogelijkheid om zich middels opleidingen, kennis en ervaring continu te verdiepen en te verbreden.

Pas jij bij Cosun Beet Company?

Ben jij een praktisch ingestelde professional met een goede basisopleiding en een gezonde dosis ambitie? Ben jij een ondernemende en resultaatgerichte teamplayer? Heb je een MBO, HBO of universitaire opleiding? Dan sluit je aan bij ons profiel. Cosun Beet Company zoekt namelijk: denkers en doeners, generalisten en specialisten.

Wij waarderen initiatief. Onze stijl is nuchter, mede door onze agrarische wortels. Met beide benen op de grond, maar vooral ook met verbeeldingskracht. Daarbij zijn wij professionals en hebben we passie voor ons vak.

Professionele en betrokken werkgever
's Werelds groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van Europa worden, dat kan Cosun Beet Company alleen verwezenlijken als we onze medewerkers in staat stellen om maximaal te presteren. We faciliteren hen dan ook op velerlei en uiteenlopende manieren. Daarmee willen we niet alleen een professionele maar ook betrokken werkgever zijn. Hoe we dat doen? Lees onderstaande voorbeelden voor meer informatie.

 

Jong Cosun Beet Company                     Traineeship

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.