Jong Cosun Beet Company

Voor medewerkers tot en met 35 jaar is er Jong Cosun Beet Company. Dit initiatief van jonge werknemers voor jonge werknemers houdt bijeenkomsten met interessante sprekers. De deelnemers wisselen daarin ervaringen met elkaar uit over allerlei thema’s en leren zo van elkaar. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, persoonlijke groei en werkplezier. Daarnaast bezoekt Jong Cosun Beet Company klanten en andere organisaties om kennis op te doen.

Jong Cosun Beet Company vergroot de verbondenheid binnen en met Cosun Beet Company. Doordat medewerkers elkaar makkelijk kunnen vinden en elkaars vraagstukken delen, kunnen ze ook meer voor de organisatie betekenen.

 

"Bij Jong Cosun Beet Company krijg je andere gesprekken"

Erik Herremans, Medewerker Management Rapportage Groep

“Dankzij Jong Cosun Beet Company leer je het bedrijf en de - jongere - medewerkers, ook van andere locaties, sneller kennen. Zo hebben we geregeld bedrijfsbezoekjes en interessante gastsprekers over gevarieerde onderwerpen.”

“Op kantoor zie je iedere dag wel veel mensen, maar vanuit je werk hebt je slechts met een beperkt aantal van hen één-op-één contact. Bij Jong Cosun Beet Company ontmoet je in een andere setting leeftijdgenoten die je anders niet zo snel zou spreken. Mocht je later vanuit je werkveld toch met één van hen te maken krijgen, dan ken je elkaar al enigszins.”

“Ja, dat klopt, het genoemde voordeel hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot de jongere medewerkers. Maar er worden nog meer activiteiten georganiseerd, voor alle collega’s, zoals het Cosun Beet Company Festival. Bij Jong Cosun Beet Company krijg je met leeftijdgenoten andere gesprekken. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Je hebt nog niet zoveel werkervaring en bent nieuw in de organisatie. Je herkent elkaars problemen en praat daar gemakkelijker over. Door ervaringen te delen, kun je van elkaar leren. Dat verbindt en voegt iets toe aan mijn werk. Dat waardeer ik echt aan Cosun Beet Company, dat het bedrijf op deze manier extra aandacht geeft aan ons en wat leuks terugdoet.”

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.