De kans om je breed te ontwikkelen

Zoek jij een uitdagende startersfunctie waarbij je je breed kunt oriënteren en ontwikkelen? En heb je net jouw master afgerond en niet meer dan twee jaar werkervaring? Dan biedt Cosun Beet Company je een uitgelezen kans met een traineeship. De traineeships zijn in allerlei richtingen te volbrengen: technisch, technologisch, bedrijfseconomisch, commercieel, bedrijfskundig, agrarisch en nog veel meer.

"Veel vrijheid en vertrouwen"

Eelco Markhorst, Trainee

"Na mijn master technische bedrijfskunde ben ik een jaar gaan reizen, op de motor door zuidoost Azië. Daarna zocht ik een leuke uitdaging bij een vooruitstrevende onderneming. Dat was niet het eerste waar ik aan dacht bij Cosun Beet Company​. Maar dat beeld kantelde toen ik me in het bedrijf ging verdiepen. Zo is Cosun Beet Company​ vernieuwend bezig met onder meer eiwitten uit suikerbietenblad, bioplastics en groen gas. Die groene ambitie sprak me aan. Net als dat de onderneming sociaal en down-to-earth is.”

“Als trainee heb je de perfecte kans om te ervaren hoe een bedrijf eigenlijk werkt. Wat drijft een organisatie? Waar liggen tegengestelde belangen waardoor processen minder goed verlopen? Waar liggen andere knelpunten?”

“Daarbij wilde ik de eerste twee periodes in fabrieken zitten om inzicht te krijgen in hoe het er daar aan toegaat. Vaak zie je dat mensen met een universitaire opleiding snel op kantoor terechtkomen en daar niet meer uitkomen. Dan verlies je de koppeling met de werkvloer.”

“Mijn begeleiding is ontzettend goed. Men helpt je te groeien. Welke stappen ben ik aan het zetten? Waar loop ik tegenaan? Wat kan ik ervan leren en in de toekomst beter doen? Daarnaast zijn de opdrachten losjes gedefinieerd en mag je als trainee zelf gaan zoeken waar een uitdaging ligt binnen het bedrijf. Het is mooi dat je zoveel vrijheid en vertrouwen krijgt.”

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.