Opleidingscultuur

Medewerkers en hun leidinggevenden maken veel gebruik van opleidingsmogelijkheden. Daardoor is bij Cosun Beet Company een echte opleidingscultuur ontstaan. Een medewerker krijgt gemiddeld ruim vijf dagen per jaar (bij)scholing.

Opleidingen

De opleidingen richten zich zowel op kennisvermeerdering bij technische en technologische bedrijfsonderdelen, als op algemene disciplines, zoals agricultuur, inkoop, financiën, commercie en P&O. De opleidingen dragen bovendien bij aan een verdere loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

Cosun Beet Company kent een jaarlijks opleidingsplan. Dit komt tot stand met inbreng van medewerkers en leidinggevenden. In het plan staat voor welke medewerkers een opleiding noodzakelijk of wenselijk is. Het gaat hierbij om officiële opleidingen (van MBO tot en met universiteit), (korte) cursussen en om werkplektrainingen. Deze diversiteit weerspiegelt onze veelsoortige bedrijfsactiviteiten.

Om de steeds complexere werkzaamheden slim uit te kunnen voeren, zijn op maat gesneden opleidingen en trainingen essentieel. Daartoe werkt Cosun Beet Company nauw samen met opleidingsinstituten. Op hun beurt kunnen deze instellingen profiteren van de modernste technologie en techniek die Cosun Beet Company gebruikt.

Robin Thalen, maintenance engineer bij Cosun Beet Company Vierverlaten, waarin hij vertelt over zijn opleidingstraject:

Arnold Machielse, werkvoorbereider/procesoperator bij Cosun Beet Company Dinteloord, waarin hij vertelt over zijn opleidingstraject:

 

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.