Afstudeerstage Communicatie/Marketing

Ben jij op zoek naar een uitdagende afsudeerstage met veel vrijheid op het gebied van communicatie/marketing. Ben jij proactief, creatief en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Schrijven van een marketing en communicatieplan voor de Europese regio gericht op ons distributie netwerk
  • Verdiepen in de uitrol van het Europese marketing en communicatieplan voor nieuwe regio’s
  • Je eigen projecten beheren; zoals het aanleveren van content voor de narrowcasting in samenwerking met onze stagiaire Media
  • Deelname aan het Marketing & Communicatie overleg binnen de organisatie
  • Eigen initiatief en suggesties van onderwerpen gedurende de afstudeerperiode wordt sterk gewaardeerd!

 

Cosun Beet Company (Voorheen Suiker Unie) als organisatie:

Cosun Beet Company draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Cosun Beet Company is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten.
 
Cosun Beet Company bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo ligt het gemiddeld aantal dienstjaren op 19,6 jaar. Zoals we binnen Suiker Unie zeggen: Suiker plakt!


 
Enthousiast? 
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur dan direct je CV en motivatie via ons sollicitatieformulier, ter attentie van Leoni van Leeuwen (Recruiter). Of neem via Whatsapp contact op met ons op nummer 06-10919846.

 

Wat bieden we jou?

Een leuk team met leuke collega’s. Een stagevergoeding van €480,- en €549,- (afhankelijk van leerjaar en niveau) bruto per maand o.b.v. 40 uur. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

 

Wat neem je mee?

Kennis op het gebied van Communicatie en Marketing. Je beschikt over een behoorlijke dosis aan enthousiasme, positiviteit en bent communicatief sterk. Ook beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

 

Solliciteer

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.