Afstudeerstage WTB, E&I of Technische Bedrijfskunde

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van Werktuigbouwkunde, E&I of Technische bedrijfskunde en volg jij een HBO-opleiding. Ben jij iemand die zelfstandig en accuraat kan werken? Ben jij de gemotiveerde student die bereid is zich volledig in te zetten voor deze stage? Heb jij een goed technisch inzicht met een goede dosis gezond verstand? Dan zijn wij opzoek naar jou als stagiair binnen Cosun Beet Company voor de fabriek in Dinteloord!

Wat ga je doen?

Binnen de maintenance afdeling liggen er diverse mooie afstudeeropdrachten. Dit zijn allen opdrachten die onderdeel vormen van de maintenance Strategie van de locatie. Je bent zodoende altijd bezig met actuele onderwerpen die  bijdragen aan het verhogen van betrouwbaarheid, beschikbaarheid en compliance.

Om je een beetje een beeld te geven waarmee je aan de slag zou kunnen gaan, hieronder een overzicht van enkele actuele onderwerpen voor 2021:

  • Op basis van Risk Based Maintenance templates ontwikkelen (Quick FMECA) en implementeren. Denk aan templates voor diverse Equipment zoals oa. Transportbanden, -schroeven, pompen ed.
  • Verdergaande mogelijkheden tbv predictive maintenace onderzoeken en implementatieplan opstellen.
  • Verhogen efficiency van de onderhoudsorganisatie (denk aan verhogen hands-on-tool-time ed.; logistieke processen ed.)
  • Ontwerpen, verbeteren en/of implementeren van werkprocessen. Zoals; Optimaliseren van het werkproces rondom PED en zorgplicht druk en stoom installaties; OPEX in Projecten en de juiste input hiervoor vanuit onderhoud (standaarden).  
  • Diverse Equipment waarvan business cases moeten worden uitgewerkt tbv levensduur verlenging (technische mogelijkheden onderzoeken, revisie vs. vervanging) hierbij wordt verwacht dat je ook kijkt naar huidige trends en innovaties .

 

En zoals in elke productieomgeving zijn er dagelijks nieuwe kansen en mogelijkheden voor andere opdrachten, dus neem gerust contact op!

 

Cosun Beet Company (Voorheen Suiker Unie) als organisatie:
Cosun Beet Company draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Cosun Beet Company is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten. 


Cosun Beet Company bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo ligt het gemiddeld aantal dienstjaren op 19,6 jaar. Zoals we binnen Suiker Unie zeggen: Suiker plakt!

 

Enthousiast? 
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur dan direct je CV en motivatie via ons sollicitatieformulier, ter attentie van Leoni van Leeuwen (Recruiter). Of neem via Whatsapp contact op met ons op nummer 06-10919846.

 

Wat bieden we jou?

Een leuk team met leuke collega’s. Een stagevergoeding van €366,- tot €549,- (afhankelijk van leerjaar en niveau) bruto per maand o.b.v. 40 uur. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.


Wat neem je mee?

Kennis op het gebied van Werktuigbouwkunde, E&I of Technische Bedrijfskunde (Door het volgen van een HBO-opleiding). Een behoorlijke dosis aan motivatie, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en technisch inzicht. 

 

Solliciteer

 

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.