Stage HR

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage met veel vrijheid op het gebied van HR en volg jij een HBO-opleiding richting Human Resource Management? Ben jij proactief, denk jij out-of-the-box en ben je een echte verbinder? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de Suikerfabriek te Vierverlaten. Je deelt je kantoor met de HR adviseur van de locatie en zal diverse taken verrichten voor de HR Adviseur met een focus op opleidingen. Doordat je het kantoor deelt met de HR Adviseur, zal je een goed beeld krijgen van het beroep. Naast het meelopen bij de HR Adviseur krijg je nog een aantal projecten:

 

  • Onderzoek/interviews naar wekdrukbeleving
  • Onboarding verder professionaliseren
  • Secova opleidingstool bijhouden
  • Plannen opleidingen
  • Vaardighedendatabase bijhouden en teamleiders instructies geven
  • Archiveren/bijhouden documenten in personeelsdossiers
  • In en uitstroom verwerken
  • BRZO documenten gereed maken (procedures/werkinstructies in HSU)
  • Vraagbaak/loketfunctie voor leidinggevenden medewerkers m.b.t. arbeidsvoorwaarden/formulieren/procedures etc.

 


Cosun Beet Company (Voorheen Suiker Unie) als organisatie:

Cosun Beet Company draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Cosun Beet Company is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten.
 
Cosun Beet Company bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo ligt het gemiddeld aantal dienstjaren op 19,6 jaar. Zoals we binnen Suiker Unie zeggen: Suiker plakt!


 
Enthousiast? 
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur dan direct je CV en motivatie via ons sollicitatieformulier, ter attentie van Leoni van Leeuwen (Recruiter). Of neem via Whatsapp contact op met ons op nummer 06-10919846.


Wat bieden we jou?

Een leuk team van 18 HR collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Een stagevergoeding tussen de €480,- en €549,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar). De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.


Wat neem je mee?

Kennis op het gebied van HR (Door het volgen van een hbo-opleiding richting Human Resource Management). Een behoorlijke dosis aan initiatitief en resultaatgerichtgheid. Daarnaast ben je een “people person” goed is in verbinden en samenwerken. Je bent communicatief sterk. Je hebt affiniteit met recruitment en arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteer

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.