Stage Logistiek

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van Logistiek en volg jij een MBO4 of HBO-opleiding. Ben jij iemand die zelfstandig en accuraat kan werken? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en een echte teamplayer? Ben jij de gemotiveerde student die bereid is zich volledig in te zetten voor deze stage en niet bang is om vragen te stellen? Dan zijn wij opzoek naar jou als stagiair binnen Cosun Beet Company!

Wat ga je doen?

Binnen Cosun Beet Company ga je Meedraaien op de afdeling Order Management. Je gaat vooral aan de slag met het ontvangen, verwerken en afhandelen van klant orders. Ook leg je regelmatig contact met vervoerders om het transport in goede banen te leiden. Jij regelt het hele traject van order till delivery, zodat uiteindelijk de klant zijn bestelling volledig en tijdig ontvangt.

 

Cosun Beet Company (Voorheen Suiker Unie) als organisatie:
Cosun Beet Company draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Cosun Beet Company is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten. 


Cosun Beet Company bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo ligt het gemiddeld aantal dienstjaren op 19,6 jaar. Zoals we binnen Suiker Unie zeggen: Suiker plakt!

 

Enthousiast? 
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur dan direct je CV en motivatie via ons sollicitatieformulier, ter attentie van Leoni van Leeuwen (Recruiter). Of neem via Whatsapp contact op met ons op nummer 06-10919846.

 

Wat bieden we jou?

Een leuk team met leuke collega’s. Een stagevergoeding van €366,- tot €549,- (afhankelijk van leerjaar en niveau) bruto per maand o.b.v. 40 uur. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.


Wat neem je mee?

Kennis op het gebied van Logistiek (Door het volgen van een MBO4 of HBO-opleiding richting Logistiek). Een behoorlijke dosis aan motivatie, zelfstandigheid en nauwkeurigheid.  

 

Solliciteer

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.