Stage Werktuigbouwkunde

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van Werktuigbouwkunde en volg jij een MBO4 of HBO-opleiding. Ben jij iemand die zelfstandig en accuraat kan werken? Ben jij de gemotiveerde student die bereid is zich volledig in te zetten voor deze stage? Heb jij een goed technisch inzicht met een goede dosis gezond verstand? Dan zijn wij opzoek naar jou als stagiair binnen Cosun Beet Company voor de fabriek in Vierverlaten!

 

Wat ga je doen?

Een leuk en duidelijk gedefinieerd project! Het doel is om het perslucht (werklucht) systeem goed op tekening te krijgen en benodigde verbeteringen uit te werken. Het perslucht systeem loopt door alle afdelingen van de fabriek, dus je komt echt overal. Let wel, deze stage omvat geen fysieke (reparatie) werkzaamheden.

Omschrijving:

  • Zelfstandig het systeem en leidingwerk volgen door de hele fabriek en terreinen.  
  • Schematische tekeningen (P&ID’s) controleren, updaten en aanvullen. Dit kan ik elk denkbaar format, afhankelijk van kandidaat. Handmatig tekenen is prima, AutoCAD geniet de voorkeur.
  • Markeren van leidingwerk en componenten.
  • Het systeem toetsen aan hedendaagse eisen t.a.v. wet- en regelgeving en operationele wensen.
  • Benodigde veranderingen volledig uitwerken tot concrete voorstellen. P&ID update, gedetailleerde werk instructies, materiaal lijst en begroting.
  • Huidig onderhoud protocol beoordelen, aanvullen en verbeteren.

 

Cosun Beet Company (Voorheen Suiker Unie) als organisatie:
Cosun Beet Company draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Cosun Beet Company is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten. 


Cosun Beet Company bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo ligt het gemiddeld aantal dienstjaren op 19,6 jaar. Zoals we binnen Suiker Unie zeggen: Suiker plakt!

 

Enthousiast? 
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur dan direct je CV en motivatie via ons sollicitatieformulier, ter attentie van Leoni van Leeuwen (Recruiter). Of neem via Whatsapp contact op met ons op nummer 06-10919846.

 

Wat bieden we jou?

Een leuk team met leuke collega’s. Een stagevergoeding van €366,- tot €549,- (afhankelijk van leerjaar en niveau) bruto per maand o.b.v. 40 uur. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.


Wat neem je mee?

Kennis op het gebied van Werktuigbouwkunde (Door het volgen van een MBO4 of HBO-opleiding richting WTB). Een behoorlijke dosis aan motivatie, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en technisch inzicht.  

 

 

Solliciteer

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.