Rondleiding

Bij Cosun Beet Company draait alles om de suikerbiet. Waarschijnlijk weet je wel dat we er suiker van maken. Maar wist je ook dat we er nog veel meer mee doen? We halen er werkelijk alles uit wat eruit te halen is. En dat is veel! De suikerbiet is een enorm veelzijdig gewas dat ook geschikt is voor andere toepassingen, zowel in de voedingsindustrie als daarbuiten. Wat en hoe? Dat ontdek je tijdens een bezoek aan Planet Beet.

#PLANETBEET

Wat is Planet Beet?

Tijdens een bezoek aan Planet Beet word je ondergedompeld in de wereld van de suikerbiet. Op onze locaties in Dinteloord en Vierverlaten laten we je zien wat we allemaal van de suikerbiet kunnen maken, hoe we afval als grondstof gebruiken en met welke innovaties we bezig zijn. We leiden je ook rond in de bietverwerkingsfabriek zodat je met eigen ogen kunt zien hoe alles in zijn werk gaat. Eén ding is zeker: na een bezoek aan Planet Beet zal je nooit meer hetzelfde naar een suikerbiet kijken.

Wil jij graag Planet Beet bezoeken? Leuk! We ontvangen je graag. Belangrijk om te weten, is dat de minimale leeftijd voor deelname 16 jaar is en dat er een groepsgrootte van minimaal 15 personen en maximaal 50 personen geldt.

Planet Beet is bedoeld voor:

-    Leden van de Cosun coöperatie / agrarische bedrijven
-    Partners, klanten en andere relaties van Cosun Beet Company
-    Omwonenden van onze fabrieken
-    Studenten/scholieren van opleidingen die een link hebben met de activiteiten van Cosun Beet Company 

Planet Beet is alleen geopend tijdens de campagne. Helaas kunnen we vanwege de grote belangstelling en drukte in campagnetijd geen individuele aanvragen en verzoeken van vriendenclubs, verenigingen en dergelijke in behandeling nemen.

 

Aanvragen bezoek aan Planet Beet

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.