Groene Cirkels: samenwerken aan duurzaamheid

Samen met Naturalis Biodiversity Center en Provincie Noord-Brabant is Cosun Beet Company een samenwerking begonnen om gezamenlijk aan duurzaamheid te werken. Er zijn vijf belangrijke thema’s die binnen de groene cirkels behandeld worden: biobased, energie, logistiek, circulair en leefomgeving. Binnen ieder thema zal met andere stakeholders samengewerkt worden.

Website Groene Cirkels

Cosun Beet Company, provincie Noord-Brabant en Naturalis Biodiversity Center tekenden op 18 april 2019 een convenant om samen te verduurzamen: Groene Cirkels Circulaire Suikerbietenketen. “Vanuit de suikerbietenketen werken wij gezamenlijk aan een circulaire samenleving met natuur als partner”, zo luidt de ambitie.

Samen met nog veel meer andere stakeholders willen we vanuit 5 themacirkels verduurzamen: biobased, vergroening leefomgeving, kringlooplandbouw, energie en logistiek. De transitieteams die aan deze thema’s werken organiseren netwerkbijeenkomsten, waarbij geïnteresseerde partijen kunnen meedenken/meewerken aan samenwerkingsprojecten om verder te verduurzamen.

Mocht u interesse hebben voor een specifieke cirkel, neem dan contact op.

Thema

Contactpersoon

E-mail
Kringlooplandbouw Henk Gerbers hgerbers@brabant.nl

Energie

Nico Antens

nico.antens@cosunbeetcompany.com

Biobased

Corné Meeuwissen

corne.meeuwissen@cosun.com

Vergoenen leefomgeving

Koos Biesmeijer

koos.biesmeijer@naturalis.nl

Logistiek

Arno Huijsmans

arno.huijsmans@cosunbeetcompany.com

Als bedrijf alleen kunnen we veranderen, maar samen bereik je veel meer. De kracht van Groene Cirkels zit hem in co-creatie: bedrijven, kennisinstellingen, NGO’s, buurtbewoners en overheden bundelen hun krachten om zich samen in te zetten voor een circulaire samenleving.

 

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.